Buitenspeeldag 2.0

 

Kom 14 oktober naar buiten, trommel je klasgenootjes, vriendjes, buurjongens en meisjes op en maak er een spetterend avontuur van. In Halle keren we in het kader van "de week van het bos" terug naar de natuur en gaan we “los in het bos”.

Dit zal doorgaan in en rond de Zavelput (Drasop te Buizingen). Tussen 13u00 en 17u30 kan je hier terecht voor allerhande activiteiten: boomklimmen, blotevoetenpad, moddermannetjes maken, sport en spel, de natuur als apotheek, kampen bouwen, archery tag, deathride ….. zijn een aantal van de activiteiten waarvan je kan proeven!

Ook kan je deze namiddag 2x genieten (14u30 en 17:00) van de hilarische voorstelling van de mannen van B.V. Natuur. Ze hebben de meest efficiënte oplossing van het klimaatprobleem gevonden. Met hun koddige kraanwagen bouwen zij in half uur een grote, dikke boom. De mannen gaan vol energie aan het werk spelend als twee jonge honden.
Dit leidt tot pijnlijke slapstick, een onhandige samenwerking en een dancebattle tijdens het schaften.

Gezien de corona maatregelen zal er voor de buitenspeeldag gewerkt worden met 2 tijdsloten en kan je je voor 1 van de 2 groepen (gratis) inschrijven. We laten hierbij van 13u00 tot 15u00 een eerste groep toe van maximaal 150 personen (volwassenen en kinderen samen) en van 15u30 tot 17u30 een tweede groep van 150 personen. Hierbij kan je dan genieten van anderhalf uur activiteiten en afsluitend de voorstelling van B.V. Natuur. De inschrijvingen starten vanaf maandag 21 september 2020 via https://www.halle.be/jonginhalle/menu/activiteiten/buitenspeeldag-20-0.

Kom zeker af die namiddag, ga volledig “los in het bos” en ontpop je tot een echte surviver!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Event info

Wanneer?
woensdag 14 oktober 2020 - 11:00 tot 15:30
Waar?
Leeftijd
3+
Prijs
Gratis
Prijsinfo

Basistarief: 0,00 €

Organisator
Jeugddienst Halle

Inschrijven

Jammer genoeg zijn alle inschrijvingen voor deze buitenspeeldag reeds volzet.

U kan uw gegevens achterlaten op de wachtlijst via deze link. Indien er een plek vrijkomt, contacteren wij chronologisch de eerste op de lijst.